parallax background


ЗА НАС

20 ГОДИНИ ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

своето лидерско место во бизнисот за обезбедување го има стекнато поради високиот и гарантиран квалитет на услугите кои ги нуди.

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ бележи пораст во обемот на работата поради својата професионалност, точност и оптималност во извршувањето на задачите како и лојалност и дискреција кон своите коминтенти.

Бројот на вработените во Агенцијата од ден на ден се зголемува, а моментално за сигурноста на нашите клиенти се грижат над 200 наши работници.

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во своето работење постојано се доопремува и усовршува со најнова опрема од безбедносниот сектор која е неопходна за професионален пристап кон дејноста обезбедување како и постојано вложување и осовременување на возниот парк со моторцикли, патнички и товарни возила, специјални возила за транспорт како и моторни пловила за на вода.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Ве замолуваме да испратите барање за понуда со опис за вашите потреби по што во најкус можен рок ќе ве контактираме